HOME COOKING: Forberede Hard Rock Cafe oppskrifter du kan Cook hjemme – Rock din verden kylling Quesadillas – et deilig måltid å imponere familie, venner

Kategori: Restaurant guideForfatter: Visninger: 0

Med sin klassiske Rock & Roll tema og stor chef-ferdig meals er HARD ROCK CAFE et fantastisk sted å spise.

Tilbake på 70-tallet, Eric Clapton – kalt den originale gitar Gud, grunnleggeren av krem og Derek & Domino, forfatter av den udødelige «Layla» – likte å spise på denne quirky amerikansk restaurant i London, England, Hard Rock Cafe.

Kafeen ble denne funky gamle bygningen som pleide å være en Rolls Royce-forhandler. Det var drevet av et par unge amerikanske gutter som likte å holde det løs. Hard Rock Cafe var en klassisk. Du kan være deg selv på Hard Rock. Det var god mat og en god tid.

Så fikk Clapton å være venner med American duoen og ba dem å lagre ham en vanlig tabell – sette opp en messing plakett eller noe. Og de unge eierne sa, «Hvorfor ikke vi sette opp gitaren?» De alle hadde en klukkle, og han har overlevert en gitar, og de slapped det på veggen.

Ingen trodde mye mer om det. Før en uke senere, når en annen gitar ankom (en Gibson Les Paul, forresten). Det var et notat fra Pete Townshend av The Who som lest: «Mine er så god som hans. Kjærlighet, Pete.»

De unge eierne sette den på veggen. Etter at gitarer aldri stoppet kommer.

Restauranten franchise fortsetter denne praksisen i dag med Hard Rock kafeer i mer enn tretti land over hele verden. Hver Hard Rock Cafe er fylt med Rock & Roll samleobjekter. Mange berømte musikkartister fortsette å donere elementer til restauranter.

Hard Rock Cafe funksjoner morsomme menyelementer som svertet kylling Penne Pasta, Hickory røkt kylling & spinat dukkert, berømte gris Sandwich, Love meg kylling anbud med honning sennep saus, Rock din verden kylling Quesadillas og deres lilla dis blandet Drink.

>>> Så hvis du ønsker å forberede et deilig måltid å imponere familie, venner og enda en hot date – kanskje noen du møtt på en romantisk datingside – her er Hard Rock cafes mest populære måltid av alt – BAKT POTET SUPPE ETTERFULGT av kylling QUESADILLAS & ORANGE fryse DESSERT…

–Hard Rock Cafe bakt potet suppe–

8 stykker bacon

1 kopp terninger gule løk

2/3 kopp mel

6 kopper Hotchicken lager

4 kopper Diced–skrelles bakt poteter

2 kopper tung krem

1/4 cup Chopped persille

1 1/2 ts Granulated hvitløk

1 1/2 ts Tørket basilikum

1 1/2 ts Salt

1 1/2 ts Red pepper sauce

1 1/2 ts grov sort pepper

1 kopp revet Cheddar OST

1/4 kopp Diced grønn løk–hvit del bare

Ekstra hakkede bacon–

Revet ost og Chopped persille for garnityr

Fry bacon til skarpe. Hogge bacon og reservere drippings.

Kokken løk i gjenstående drippings over middels høyt varme til gjennomsiktig, omtrent 3 minutter. Legge til mel, stirring for å hindre klumper.

Cook 3-5 minutter før blanding bare begynner å kjøre golden. Legg til kylling lager gradvis, visping for å hindre klumper, til flytende thickens. Redusere varmen putre og legge til poteter, fløte, hakkede bacon, persille, hvitløk, basilikum, salt, pepper saus og sort pepper. Putre 10 minutter; TILLAT IKKE Å KOKE. Legge til revet ost og grønn løk.

Varme til OST smelter jevnt.

Garnityr hver tjenestegjør som ønskelig med hakkede bacon, revet ost og hakkede persille.

–Rock din verden kylling Quesadillas–

4 mel tortillas

1 grillet kyllingbryst

barbecue-saus

knust ananas

Bacon biter

Colby-jack OST

cooking olje spray

Ta mel tortilla og stenke halvparten av det med ost og 1/4 av tilberedt kylling.

Legge til bacon biter og en liten bit av knust ananas (ingen juice), om ønskelig. Pour en liten bit av BBQ saus på toppen. Vær ikke også raus med saus eller det vil seep ut av quesadilla.

Spray pan med ingredienser:. Bretter på tortilla i to, og plasser i pan. Det tar bare noen korte minutter å brun én side og deretter snu for å brune den andre siden.

Når ferdig, kutt i wedges og tjene med lagt BBQ saus Hvis du liker å dukkert.

–Hard Rock Cafe Orange fryse–

2 kopper oransje Bread sherbet

1 kopp ferskpresset appelsinjuice

1/4 kopp melk

1 sprig mynte (for garnityr)

I en blender, plassere Bread sherbet, juice og melk; blande i 15 sekunder, eller bare til den Bread sherbet er glatt.

Du må kanskje stoppe blender og røre blanding opp litt for å hjelpe den kombinere.

Hell i et høyt og kjølt glass og plasser et sprig av fersk mynte på toppen.

Serveres straks, enten å drikke eller som en dessert.

Eller prøv…

–Hard Rock Cafe BBQ bønner–

2 bokser for 15-unse pinto bønner (med flytende)

2 spiseskjeer vann

2 ts ømfintlig

1/2 kopp ketchup

1/3 kopp hvit eddik

1/4 kopp brunt sukker

2 spiseskjeer terninger løk

1 ts forberedt sennep

1/2 ts chili pulver

1/4 teskje salt

1/4 TS grov bakken sort pepper

1/2 kopp shredded svinekjøtt eller hakkede bacon

Preheat ovnen til 350 grader. Pour hele innholdet i kan pinto bønner i en gryte parabolen (med et lokk). Oppløse ømfintlig i en liten bolle med 2 spiseskjeer vann.

Legg denne løsningen til bønner og røre. Legg til gjenstående ingrediensene i parabolen, røres godt og dekker.

Bake i 90 minutter, eller til saus thickens. Rør hvert 30 minutt.

Når du har fjernet bønner av ovnen, kan du la avkjøles bønner for 5 til 10 minutter før du serverer.

–Hard Rock Cafe grillet vegetabilske Sandwich–

6 Tbl majones

1/2 ts fersk persille–hakkede

Tørket Oregano

Salt smak

1 Rød paprika

1 sm Zucchini

1 Gule sommer Squash

1/4 Eggplant

1/4 c olivenolje

2 Sourdough fransk rulle

1 TB Wild sjampinjong Savory OST, revet

8 Stykker for løk-Ring

4 stykker tomat

2 Stykker rød Leaf salat

Preheat barbacoa eller stovetop grill.

Hvis du vil klargjøre oppslag, sette 3 tbsp av mayo i en liten bolle og Legg persille, oregano og en klype salt. Angi dette og de gjenværende mayo til side til du er klar til å gjøre sandwich.

Forberede paprika ved å klippe det i kvartalene og seeding det. Pensel med olivenolje hele overflaten. Slice zucchini, squash og eggplant i langside skiver med olje også.

Cook red pepper på en varm grill for 2 eller 3 gode. Da legge til gjenstående grønnsaker på grillen og koker alt for 4 til 5 minutter, eller til alle grønnsaker er anbudet.

Husk å salt grønnsaker og slå dem halvveis gjennom cooking gang. Når veggies er øm og begynne å char, fjerne dem fra grillen og klargjør hver sandwich ved første kutte den franske ruller i halvparten langside gjennom midten. Spre persille mayo blandingen over bunnen av ruller.

Ordne zucchini bort på ruller. Stable gule squash, og deretter eggplant.

Skrelle huden av røde peppers, og deretter legge til smørbrød. Ordne av løk over peppers. Del Wild sjampinjong Savory ost og stenke det over peppers. Ordne løk og tomat stykker neste.

Legg til salat og spre mayo på toppen av ruller. Lukk smørbrød og halvert. Pierce hver halvdel med en tannpirker og tjene.

Grave I-god fornøyelse!

Utdannet ved Holland College kulinariske kurset, Brian Alan Burhoe har tilberedes i Atlanterhavskysten restauranter i over 30 år. Han er medlem av den kanadiske kulinariske Føderasjonen. Brians artikler gjenspeiler hans interesser i mat, dreamstudy, fantasifull litteratur og våre beste venner–våre hundene.

Hans hjemmesiden er a kulinariske MYSTERY TOUR – A litterære Chef. Hans artikler har blitt reprinted på rekke kulinariske nettsteder og ulike blogger, inkludert populære romantiske forhold området WUVING.com.

Andre populære elementer på Hard Rock Cafe-menyen:

Hard Rock Cheeseburger eller Bacon Cheeseburger: servert med krydret frites.

Kjære sennep Grilled kylling Sandwich: Toppet med bacon, salat, tomat & Jack OST. Serveres med krydret frites & Coleslaw.

Hard Rock Cafe Veggie Burger: Servert med en Side salat.

Hickory Bar-B-Que kylling: Servert med krydret frites, Coleslaw & Ranch bønner.

Entr? e House salat: frisk blandet greener med shredded OST, krydret bacon biter, tørket tyttebær og huset gjort hvitløk croutons. Serveres med valg av dressing.


Siste innlegg


 1. Å kjøpe kundeemner fra MLM bly generasjon selskaper? Spør di..

  Kategori: Netto markedsføring      Visninger: 0

  Før du gå videre og gjøre eventuelle kjøp av MLM fører fra MLM føre generasjon selskaper, må du finne ut denne hellige sannheten om dem. Dette er fordi jeg ikke ønsker å ende opp som 95% av MLM distr.. Fortsett å lese

 2. Øke antall gjester i din Restaurant

  Kategori: Business marketing      Visninger: 0

  Ganske muligens er den største utfordringen overfor noen restaurant hvordan du kan øke antall gjester i din restaurant. For årene har eiere blitt prøver nye ideer og konsepter for å tiltrekke seg kun.. Fortsett å lese

 3. Organisere ditt barns skapet

  Kategori: Organisere ideer      Visninger: 0

  Organisere ting du har hjemme er en flott idé. Den hjelper deg å finne ting som du trenger hver dag på en enkel måte. Mer så gir organisert et ferskere og kulere utseende til stedet. Barn finner de.. Fortsett å lese

 4. Skjønnheten av Herman Miller Eames møteleder

  Kategori: Rabatt shopping      Visninger: 0

  Så hva skjer når en furniture-designer tilbringer all sin tid eksperimentere med kryssfiner? Jeg skal fortelle deg hva som skjer... Herman Miller Eames stolen! Charles Eames hadde hjelp under sine ek.. Fortsett å lese

 5. Exe mangler I Windows? -Eliminere disse feilene!

  Kategori: Data utvinning verktøyet      Visninger: 0

  Å få en exe mangler i Windows feil er ofte et forsøk og svært urovekkende problem, bare vet at mange mennesker er i samme båt, og du kan ganske enkelt sette en stopper for disse typer pc-feil. I de n.. Fortsett å lese

 6. Apple iPhone tilbyr tusenvis av flotte programmer

  Kategori: Web utvikling business      Visninger: 0

  Apple iPhone er svært populære blant mobiltelefon-brukere for hele verden. Hvorfor er det slik? Vel, er den enkle grunnen at iPhone tilbyr de beste programmene som du kan tenke på. Hvis du har en iPh.. Fortsett å lese

 7. Besøk York - North Yorkshire For en ferie med en forskjell

  Kategori: Stranden destinasjon      Visninger: 0

  York - North Yorkshire er stedet å gå hvis du vil ha en romantisk helg eller en kulturell getaway. Dette stedet er kjent for sin arkitektur og de brosteinsbelagte gatene. Gaten entertainers vil holde.. Fortsett å lese

 8. Et visittkort og mottak skanner - skanne der helt du er!

  Kategori: Elektronikkbutikk      Visninger: 0

  Leter du etter en bærbar scanner? Hvis du tenker på muligheten for å kjøpe et visittkort og mottak skanner, men du føler deg litt overbelastet med alternativer der ute, bare husk å Vær oppmerksom på .. Fortsett å lese

 9. Historien til BlueHost

  Kategori: Internett, web hosting      Visninger: 0

  BlueHost ble opprettet i 1996 og har aldri sett tilbake. Selskapet ble offisielt BlueHost.com tilbake i 2003 etter administrerende direktør og medgrunnlegger, Mr. Matt Heaton klarte den gratis vertst.. Fortsett å lese

 10. DUI-DWI statistikk, lover og hva Los Angeles DUI-DWI advokat..

  Kategori: Hvit krage kriminalitet      Visninger: 0

  Ifølge Mothers Against Drunk Driving er en person drept av en full driver i dette landet hvert minutt trettini. Det var totalt 17,602 alkohol relaterte dødsfall på amerikanske veier i n/a Med stati.. Fortsett å lese

Nyhetsartikler - Nyhetsartikler og salgsfremmende elementer i alle fag – sende inn artikler. © 2013